ebillet a/s
Hvalsø Bio er årets foreningsbiograf 2008
   

Ved det årlige filmtræf i Vejle, hvor biografer og filmudlejere mødes og ser den kommende sæsons film, har Hvalsø Bio netop fået prisen som årets foreningsbiograf. Det er udlejernes forening FAFID (Foreningen af Filmudlejer i Danmark), hvis medlemmer står for udlejning af næsten alle de film, som vises i danske biografer, der står bag prisen.

Det er en markant blåstempling af det store arbejde, de knapt 100 aktive bag driften af Hvalsø Bio, udfører. Begrundelsen fra FAFID, som foruden ros til vores flotte biograf, de mange filmklubber, cafegalleri, m.m., også rummer flot omtale af bla. FilmFestiHvalsø.

Der blev ved overrækkelsen bla. sagt: "De flotte rammer har givet grobund for en aldrig slumrende kreativitet, der så igen har tiltrukket andre kreative sjæle til jeres forskellige projektor. Når den årlige FilmFestiHvalsø skal arrangeres, kan I trække på legekammerater som fx. Wikke & Rasmussen, Peter Ålbæk og mange flere. - Alle arbejder gratis. Det er det, der gør foreningsbiografer så enestående, og Hvalsø Bio er en af de suverent bedste. Derfor denne pris. Tillykke!"

Nogle dage senere fejrede de aktive den flotte pris med champagne og kransekage.

Se billeder nedenfor fra receptionen.

  
Hvalsø Bio's bestyrelse med prisen.    Formand Peter Langager og næstformand Martin Tanggaard
forsøger at åbne den 3 liter store flaske champagne, der fulgte med prisen,
sammen med Lejre's borgmester Flemming Jensen

Tilbage

     
 
Arrangementer